[TRANSLINK] Technische vertalingen, specialisme MSDS vertaling
Translink, Technische vertalingen, specialisme MSDS vertaling, Home Vertaaldiensten
Translink Vertalingen

Home
Vertaaldiensten
    Website vertaling
    MSDS vertaling
    Juridische vertaling
Kwaliteitszorg
Klanten
Tarief en Prijsopgave
Bedrijfsprofiel
Links

Talen

  English version
  Nederlandse versie
  Version française
  Deutsche Version

Contact

Informatie: info@translinknet.be
Gratis offerte: sales@translinknet.beValid HTML 4.01!Talen

Translink biedt vertaaldiensten vanuit en naar alle talen, gesproken in de landen van de Europese Unie, plus een aantal andere talen (zie onderstaande lijst). In de loop der jaren hebben we hechte relaties weten op te bouwen met erkende beroepsvertalers en revisoren, stuk voor stuk gedreven professionals in het vertaalvak, met een grondige kennis van een of meerdere technische vakgebieden. Samen vormen wij een sterk team, waarvan de leden dezelfde klantgerichtheid en kwaliteitszorg nastreven.

Wij ondersteunen de volgende talen:

  • Landen van de EU: Brits Engels, Frans, Nederlands, Vlaams, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Grieks, Hongaars, Deens, Zweeds, Fins, Tsjechisch, Maltees, Sloveens, Slovaaks, Pools, Estisch, Lets, Litouws
  • Europa buiten de EU: IJslands, Noors, Servo-Croatisch, Roemeens, Bulgaars, Moldaafs, Russisch, Turks
  • Overige: Amerikaans Engels, Braziliaans Portugees, Canadees Frans, Japans, Koreaans, Chinees (traditioneel en vereenvoudigd)

Vakgebieden

Wij bieden vertaaldiensten in een verscheidenheid aan vakgebieden. Naast algemene technische teksten, verzorgen wij ook vertalingen in een aantal zeer gespecialiseerde technische domeinen.

Technische vertalingen

De vertaling van technische documenten van allerlei aard, zoals gebruiksaanwijzingen, reparatie- en onderhoudshandleidingen, lastenboeken, technische specificaties, octrooien, enz. blijft onze voornaamste activiteit. Wij leveren nauwkeurig omgezette, vlot leesbare en terminologisch consistente vertalingen in talrijke vakgebieden.

Website vertaling en lokalisatie

De lokalisatie en vertaling van websites is uitgegroeid tot een belangrijke activiteit. We doen daarbij beroep op een reeks technische hulpmiddelen zoals lokalisatietools, vertaalgeheugens (DéjàVu, Trados, Transit), terminologische gegevensbanken en vertaaltools (CAT). Deze instrumenten helpen ons bij de coördinatie van vertaalprojecten en bij het uitwisselen van relevante informatie met alle spelers die bij een project betrokken zijn (vertalers, revisoren en klanten). Op die manier helpen zij ook de kwaliteit van de vertaling en de consistentie van de boodschap in de hele communicatieketen te waarborgen.

MSDS vertalingen

Vertrouw de vertaling van uw Veiligheidsinformatiebladen (VIB, MSDS) toe aan een ervaren team MSDS vertalers. Of u een groothandelaar bent, of een fabrikant of leverancier van chemische of farmaceutische producten, bij ons is de vertaling van uw MSDS in "veilige" handen.

Juridische vertalingen

Wanneer het gaat om de vertaling van juridische documenten zijn nauwkeurigheid, aandacht voor details en nuances en vertrouwdheid met het juridisch jargon absolute vereisten. Bij Translink Technische Vertalingen wordt de vertaling van uw juridische documenten uitgevoerd door beëdigde vertalers met een juridische achtergrond of minimaal een basiskennis van het recht en de rechtssystemen van hun land van herkomst.

Raadpleeg ook onze procedures voor kwaliteitszorg voor meer informatie over ons vertaalproces.

Documentformaten

Naast de standaard bureauticapakketten gebruiken we vertaalgeheugens en localisatiesoftware zoals Visual Localize, Déjà Vu, Transit, WordFast en Trados, die de meeste document- en tekstformaten aankunnen.

Wij verwerken probleemloos teksten in de volgende bestandsformaten: MS Word, MS Excel, MS Powerpoint, WordPerfect, RTF (including help files), Help Contents, Adobe PageMaker, Adobe FrameMaker, Adobe PDF format, Interleaf, QuarkXPress, SGML, XML, HTML (including scripts and ASP), HTML Help, Java Properties, RC, C/C++/Java source files.