[TRANSLINK] Technische vertalingen, specialisme MSDS vertaling
Translink, Technische vertalingen, specialisme MSDS vertaling, Home Vertaaldiensten / Website Vertaling
Translink Vertalingen

Home
Vertaaldiensten
    Website vertaling
        Motivatie
        Werkmethode
        Prijsbepaling
    MSDS vertaling
    Juridische vertaling
Kwaliteitszorg
Klanten
Tarief en Prijsopgave
Bedrijfsprofiel
Links

Talen

  English version
  Nederlandse versie
  Version franÁaise
  Deutsche Version

Contact

Informatie: info@translinknet.be
Gratis offerte: sales@translinknet.beValid HTML 4.01!Translink full-service dienst voor de vertaling van uw website

Translink biedt een full-service vertaal- en designdienst voor bedrijven die hun webinhoud in meerdere talen ter beschikking willen stellen van klanten en bezoekers. Hieronder leest u alles over deze unieke formule.

Motivatie
Dankzij het Internet kunnen bedrijven en organisaties hun producten en diensten op een wereldwijde markt aanbieden. Daarbij is het belangrijk om uw potentiŽle klanten en prospecten in hun moedertaal aan te spreken. Hierdoor maximaliseert u immers de impact van uw boodschap en geeft u uiting aan de openheid en de internationale uitstraling van uw onderneming of organisatie.

Werkmethode
Hoewel veel ondernemingen overtuigd zijn van het belang van een meertalige website, schrikken ze vaak terug voor de complexiteit en de kosten verbonden met een lokalisatieproject. Voor die bedrijven heeft Translink een full-service formule voor de vertaling van websites ontwikkeld. Dankzij de transparante tarievenstructuur weet u bovendien precies wat het project zal kosten.

Prijsbepaling
Wij zijn ons ervan bewust dat vele bedrijven hun site nog niet lieten vertalen omdat de kosten voor de eerste opzet nog niet helemaal werden verteerd. Het lokaliseren van uw website hoeft echter geen peperdure aangelegenheid te zijn. Wij passen transparante tarieven toe "zonder verrassingen", die bedrijven toelaten om, met een budget dat de vertaalkosten niet overstijgt, de volgende stap te zetten in hun strategie van aanwezigheid op het web.